Mąka pszenna zamojska TYP 450
Mąka ta posiada
najlepsze właściwości wypiekowe, bardzo jasna.
Znajduje szerokie zastosowanie w gospodarstwie
domowym. Sprzedawana również w opakowanaich 4,5kg.
Mąka pszenna hetmańska TYP 500
Jest to mąka
wysokogatunkowa, bez polepszaczy z najlepszych
zbóż. Doskonale nadaje się na pierogi, naleśniki,
na pyszne ciasta – rogaliki oraz sosy.
Mąka pszenna luksusowa typ 550
Mąka używana do wypieku
drożdżówek pączków, także do naleśników. Doskonale
nadaje się do wyrobu klusek, pierogów, do ciast
drożdżowych, bułeczek a także ciast smażonych.
Mąka pszenna typ 750 chlebowa
Mąka w 100% naturalna
bez polepszaczy, z najlepszych zbóż, doskonała do
wypieku chleba. Nadaje ona pieczywu specjalnego
smaku i nieco ciemniejszego koloru.
Mąka pszenna tortowa typ 450
Jest to mąka
wysokogatunkowa, w 100% naturalna o niskiej
popiołowości, bardzo jasna, bez polepszaczy z
najlepszych zbóż. Doskonale nadaje się do wypieku
ciast, biszkoptów.
Mąka pszenna poznańska typ 500
Mąka z wysokiej jakości
zbóż pochodzących z czystych ekologicznych
terenów. Polecana do wyrobu domowych makaronów,
pierogowych, na pizzę, a także do zup i sosów.
ciast Mąka pszenna na Pizzę typ 500
Mąka z wysokiej jakości
zbóż pochodzących z czystych ekologicznych
terenów. Polecana do wyrobu pizzy. Na opakowniu
mąki umieszczony jest przezpis na ciasto do pizzy.